Buffetten Bestellen in Amsterdam

Geen hap door de keel

Onze klanten bestellen om de meest uitéénlopende redenen een buffet bij ons. Dat kan zijn om een trouwerij bijvoorbeeld. Een buffet op een bruiloft is een hele uitdaging op zich. Als wij catering op een bruiloft verzorgen gebeurd dat vaak op een gehuurde locatie die niet gebonden is aan een “huis cateraar” In tegenstelling tot andere gelegenheden zijn de verwachtingen op een bruiloft altijd torenhoog. Met de keuze voor een goede cateraar (in Amsterdam) is dat natuurlijk geen probleem. Het is alleen te hopen dat het bruidspaar in kwestie ontspannen genoeg is om het buffet zelf ook mee te kunnen maken. Bij de gezamenlijke maaltijd op die dag gaat het natuurlijk om de gasten. Maar het is fijn als het bruid en bruidegom zelf ook een hapje mee kunnen pikken. Bij het verzorgen van een buffet op een trouwerij is met name de voorbereiding en communicatie met het bruidspaar en de ceremoniemeester van groot belang. Zo hebben we eens meegemaakt dat een bruidspaar alleen eten wilde bestellen. Drank, servies en bestek zouden ze zelf regelen. Op de grote dag was aan alles gedacht door de ceremoniemeester behalve aan glaswerk. Gelukkig hadden we nog 10 kratten longdrinks in de cateringbus staan. Wat een geluk, het buffet was gered, al was het wel een vreemd gezicht: die heerlijke rode wijn in longdrinks!

Plakje cake

Een plak cake met koffie of een lunch met krentenbol of broodje kaas met een glas melk of karnemelk is tegenwoordig niet meer genoeg op een begrafenis. In verschillende culturen en tijden is een rouwmaaltijd onderdeel geweest van de begrafenisrite. In Nederland en met name ook Amsterdam krijgen wij steeds vaker een aanvraag voor een buffet bij een begrafenis. Hoewel wij op zo’n moment buitenstaander zijn en wij ons proberen terughoudend opstellen, zien wij wel de saamhorigheid die zo’n maaltijd bezorgd. Samen eten na een begrafenis of crematie is dus zeker wel een optie. We hebben hier al veel ervaring mee en willen ook in deze droevige momenten het leven samen vieren en delen.

Loslopende honden

Op een heerlijke zomerse dag mochten wij een groot buffet leveren op een verjaardag in een Amsterdams park. Wat een dag was dat! Eenvoudig, doeltreffend en een moment om nooit te vergeten. Het meubilair was simpel, biertafels en bierbanken vormden het uitgangspunt van de maaltijd. Een aantal buffettafels, een grote barbecue aanhangwagen, zinken emmers vol gekoelde flesjes drank. Zacht muziekje op de achtergrond en heel veel goede gesprekken. Dat was de basis van een grote familie barbecue met bijpassend buffet. Hilarisch moment toen twee enorme Deense doggen besloten dat dit buffet er echt heerlijk uit zag en probeerden een hapje mee te eten. Gelukkig liep er ook een kleine Cairn terrier rond van één van de gasten (Google die maar eens!). Die was het er niet mee eens en hapte naar de poten van de grote honden. De Deense Doggen dropen met de staart tussen de benen af naar hun baasje.

Grijze pakken

Een buffet bestellen in Amsterdam, dat doen veel zakelijke partijen ook. Tussen het vergaderen door met collega’s, internationaal bezoek of een productlancering met veel belangrijke klanten op bezoek het gebeurt allemaal. Een buffet bestellen is dan wel zo handig. Iedereen mee uit eten nemen naar een restaurant is ook weer zowat. Daarom komen we al jaren lang met veel plezier bij verschillende bedrijven in de regio. Hoewel we dus een heel echt Amsterdams bedrijf zijn is de mooiste opdracht die we tot nu toe hebben gehad toch wel de opening van de de nieuwe Tesla fabriek in Tilburg geweest. Wat een feest en wat een spanning. Want de opening is gedaan door mister Elon Musk him self! Minister Kamp van Economische zaken leek wel een klein kindje naast deze held die door alle bezoekers op handen gedragen werd!