Bel ons: 020-8932524

Catering Zaandam

Catering Zaandam Voor elk evenement en gelegenheid leveren wij heerlijke borrelhapjes en buffetten, barbecues en maaltijden. Geheel vrijblijvend kunt u een offerte aanvragen voor elk soort gelegenheid waarvoor uw gasten voorzien moeten worden van eten en drinken. U kunt bij ons terecht voor alleen het eten of voor een volledig verzorgd evenement incl. servies, glaswerk, personeel, tenten, versiering en meubilair. Voor catering in Zaandam kunnen wij zowel grote als kleinere opdrachten aannemen. Wij komen dagelijks bij u in de buurt in Zaandam om catering diensten te leveren. Kijk gerust eens verder op de website naar al onze catering diensten of laad ons uw wensen weten via het offerte of contact formulier.

  • Borrelhapje voor Catering ZaandamSnelle offerte
  • Duidelijke communicatie
  • Creatieve catering
  • HACCP gecertificeerd (hygiëne en voedselveiligheid)
  • Biologisch & duurzaam,
  • Ecologisch & weinig foodmiles

Vraag offerte aan!

Onze werkwijze

Catering in ZaandamOp de website vindt onder het kopje “Cateringdiensten” verschillende mogelijkheden voor uw evenement.  Dit zijn voorbeelden van buffetten en hapjes die wij op regelmatige basis leveren aan onze klanten. Uiteraard kan u ook zelf aangeven wat uw wensen en behoeften zijn. U kunt een offerte aanvragen door op de “Vraag Offerte Aan” te klikken of via het contactformulier uw wensen kenbaar te maken. Wanneer wij uw offerte aanvraag hebben ontvangen stellen wij een catering offerte op. Als deze offerte past bij uw wensen spreken we samen nog de details van de offerte door. Op de dag zelf verzorgen wij de catering voor uw gasten op uitmuntende wijze en nemen u alle zorg uit handen.

Catering Zaandam de catering beperkt zich niet alleen tot Zaandam maar ook de omliggende plaatsen Assendelft, Koog aan de Zaan, Krommenie, Westknollendam, Westzaan, Wormerveer en Zaandijk.  Als u in in één van deze plaatsen woont kunnen wij prima voor u de catering verzorgen. We zijn niet gebonden aan alleen Catering in Amsterdam.

Average rating:  
 73 reviews
 by Uitgeverij Atlas Contact on 5 broden 2 vissen catering Amsterdam
Fijne catering!

5 broden en 2 vissen verzorgde een hapjesbuffet tijdens een late borrel met schrijvers. Alles was prima verzorgd; van het eerste contact tot de levering. En de hapjes waren heerlijk!

Page 1 of 73:
«
 
 
1
2
3
 
»