Harmen en Marn op een barbecue catering klusBarbecue catering op locatie

De barbecue is soort van icoon. Het staat symbool voor samen in de buitenlucht genieten van het weer, een biertje of wijntje en natuurlijk heerlijk eten. Zoals bij een feest vaak de keuken de gezelligste plek is, is de barbecue vaak ook een plek waar men zich omheen schaart. Dat is waar het zich afspeelt. En daar weten wij alles van!

Gasten eten gezellig samen aan tafel tijden een barbecueWat bieden we u aan?

Wij bieden kwaliteit. Wij doen geen simpele satétjes of potten aardappel salade; dat druist volledig in tegen onze natuur. Wij willen van het leven genieten. Daarom leveren wij uitsluitend kwaliteitsvlees en kwaliteitsproducten bij onze barbecue.  Onze salades zijn vers bereid en worden mooi gepresenteerd. Wij willen kwaliteit proeven en beleven. Wanneer u kiest voor 5 broden 2 vissen dan kunt ook u dat gaan proeven en beleven.

Over 5 broden 2 vissen catering:

Average rating:  
 73 reviews
 by Uitgeverij Atlas Contact on 5 broden 2 vissen catering Amsterdam
Fijne catering!

5 broden en 2 vissen verzorgde een hapjesbuffet tijdens een late borrel met schrijvers. Alles was prima verzorgd; van het eerste contact tot de levering. En de hapjes waren heerlijk!

Page 1 of 73:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Merques worstjes van de barbecueHoe pakken we het aan?

Allereerst vult u eenvoudig het formulier voor offerte aanvraag in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. We luisteren naar uw wensen en nemen daarbij uw financiële kaders mee. Op basis daarvan stellen we voor u een menu op. Naast het menu kunnen we ook zaken als borden, bestek, tafels en dergelijke zaken regelen. Op uw locatie komen we met een grote professionele barbecue om u te echt te laten genieten van heerlijke vlees bereidingen. Eigenlijk zetten we in een mum van tijd een kleine tijdelijke keuken op waar vanuit we u bedienen van sappige en malse stukken vlees van rund, lams, varken en gevogelte.

Genieten!

Gasten in de rij voor de barbecue aanhang wagen!Kortom, organiseert u een barbecue? Vul eenvoudig het offerte aanvraag formulier in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. Dan verwennen wij binnenkort wellicht ook  u en uw gasten van heerlijke barbecuegerechten.

De organisatie van uw barbecue

Vraag offerte aan! Een barbecue in Amsterdam regelt u zo met 5 broden 2 vissen catering. Wij organiseren vele barbecues de hele zomer door. Door onze makkelijke concept kiest u makkelijk uit één van de drie menu’s en verzorgen wij een spetterende barbecue Amsterdam voor uw evenement of gelegenheid. Een barbecue op locatie vraagt om een goede planning en logistiek. U kiest een locatie waar u de BBQ wilt organiseren. Wij denken samen met u na of dat praktisch haalbaar is met groepsgrootte die u in gedachte heeft. Vervolgens stellen wij samen met u een BBQ menu op dat volledig aan uw wensen en die van uw gasten voldoet. Eten, drinken, bestek, servies, glaswerk, tafels, sta-tafels, alles kan door ons aangeleverd worden op locatie. Met onze bus komen wij op elke plek en serveren daarvoor u het eten. De BBQ wordt over het algemeen door ons zelf uitgevoerd maar u bent ook vrij omdat op andere wijze in te vullen.
Als u een cateraar inschakelt voor de barbecue die u organiseert dan neemt u zich zelf een hoop werk uit handen. Een barbecue is bij uitstek een gelegenheid waarbij gezelligheid centraal staat. Daar wilt u zelf ook van kunnen genieten. Wij maken dat waar voor u! Uw barbecue in Amsterdam of in welke plaats dan maar ook is een evenement dat perfect georganiseerd moet worden en dat kunt u met een gerust hart overlaten aan 5 broden 2 vissen catering Amsterdam. Barbecue catering is een serieuze aangelegenheid. Voedselveiligheid, smaak, prijs, kookkunst en presentatie zijn allemaal zaken die goed op elkaar afgestemd moeten worden. Wilt u een smaakvolle BBQ met lekkere gerechten, heerlijke biefstuk van het Gasconne rund, hamburgers van de Waardse runderen, gegrilde courgette in een knoflook vingraitte, geroosterde paprika van de BBQ. Het kan ons niet lekker enBourgondisch genoeg! Heerlijk eten staat boven aan bij deze barbecue catering uit Amsterdam.Hoe schrijf je dat nou barbecue? Is nu barbeque of barbecue? De juiste schrijf wijze is barbecue. Barbecue met een c maar omdat de laatste lettergreep in het Engels hetzelfde klinkt als de letter Q is als afkorting al snel BBQ bedacht. De afkorting BBC zou natuurlijk nergens op slaan. Vandaar dat in de Engelse taal ook al snel de letter q in het hele woord barbeque terecht is gekomen. Sindsdien is het in Nederland ook een beetje zoeken naar de juiste spel wijze. Maar zoals met voor alle woordengeld; de meest gebruikte variant zal overleven. En als dat barbeque met een Q is dan zal dat het worden te kosten van barbecue met een C. Maar vooralsnog volgens de Dikke van Dale dus barbecue met een C

“Het Engelse woord barbecue komt van het Spaanse barbacoa. Van oorsprong is dit barbacoa een woord uit de indianentaal Taino, die op Haïti gesproken werd. Het woord luidde daar barbecoa; daarmee werd een vlechtwerk aangeduid dat dienst kon doen als bed én als vleesrooster.”