Bel ons: 020-8932524

Catering Bruiloft

De catering goed geregeld!

Harmen Mellema van 5 broden 2 vissen bruiloft catering
Liever geen gevulde eitjes…

De catering voor uw bruiloft? Die regelen wij voor u met alle plezier. Maar wees gewaarschuwd: bij ons geen gevulde eieren, bitterballen of roggebrood met haring. Als u met 5 broden 2 vissen catering in zee gaat dan krijgt u heel wat meer dan standaard hapjes en een traditioneel buffet. Wij helpen mee “de mooiste dag van uw leven” te realiseren!

We hebben al op veel bruiloften de catering mogen verzorgen, incl. die van mij zelf. De reviews op de door ons verzorgde bruiloften zijn allemaal lovend! Wij zullen de catering op uw trouwerij dan ook op uitmuntende wijze invullen met creatieve en smaakvolle gerechten en borrelhapjes!

Bij een afspraak in een café in Amsterdam vertelde Harmen vol passie het menu dat hij voor onze bruiloft had opgesteld. We waren meteen enthousiast over het gevarieerde menu met originele gerechten… …Onze gasten en wij hebben gegeten, gedronken, gelachen en genoten. – Hendrik en Karen

Onze aanpak

  • Als u de trouwdatum heeft bepaald, of een bepaalde periode in gedachte heeft dan volgt het grote plannen maken. U doet dat samen, met uw ceremoniemeester of tegenwoordig zelfs weddingplanners.
  • U bepaald de trouwlocatie. U huurt een gebouw af, feest in eigen tuin, park of strand (het kan ons niet gek genoeg).
  • U gaat op zoek naar catering voor de bruiloft en komt op deze website terecht.
  • U vraagt een offerte aan voor hapjes, drankjes, buffet, barbecue of een andere dienst.
  • Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de bruiloft dag vrijblijvend te reserveren en een voorlopige inventarisatie.
  • We ontmoeten en elkaar bespreken een mogelijk concept voor de catering op de bruiloft.
  • Als de de omvang van het feest het toestaat en het gepast is kan u een proeverij ontvangen met hapjes uit onze keuken.
  • U bevestigd de offerte voor de catering.
  • Twee tot drie weken voor de bruiloft spreken we nog één keer alles goed door.
  • Op de trouwdag zelf gaan wij er een fantastische dag voor u van maken!

Vraag offerte aan!

Onze catering diensten

Op een bruiloft zijn er verschillende momenten waarop gasten behoefte hebben een verfrissing, wat te eten of te drinken. 5 broden 2 vissen catering heeft voor elk moment van de dag een creatieve oplossing. Bij de catering voor trouwen denk je al snel aan hapjes tijdens het feest en een buffet rond etenstijd. Maar niets is minder waar. 5 broden 2 vissen catering heeft op veel verschillende momenten op de dag heel verschillende gerechten geserveerd. Het is voor ons een uitdaging om uw bruiloft tot een unieke dag te maken. Ook een barbecue behoord tot de mogelijkheden. Dat is iets wat we vaker hebben gedaan en gaat heel goed samen met een huwelijk in de open lucht.

Gedekte tafel op een bruiloft catering opdracht

Heerlijke saladeHarmen Mellema van 5 Broden 2 Vissen Catering Trouwen buffet met Barbecue

 

 

 

 

 

 

Kom je nog aan genieten toe, als er zoveel geregeld moet worden? Laat 5 broden 2 vissen u helpen om uitgerust naar deze dag toe te leven. Wees verzekerd van een heerlijke vreugdevolle dag met een goed verzorgde catering door ons bedrijf.  Meer dan vijf jaar ervaring met het organiseren van trouwfeesten en de catering daarbij, maakt dat we ons elke keer weer verheugen wanneer mensen ons hiervoor vragen.

Catering en gewenste andere diensten worden allemaal afgestemd op uw verlangens en ideeën. In een gesprek met u komen we er graag achter wat uw specifieke wensen en vragen zijn, zodat we een op maat gemaakte offerte kunnen maken die u alvast een voorproefje geeft van wat u kunt verwachten op uw trouwdag.

Italiaans buffet op trouwerijGezellige bruiloft met vrienden en familie Partytenten op een trouwerij

 

 

 

 

 

Average rating:  
 73 reviews
 by Uitgeverij Atlas Contact on 5 broden 2 vissen catering Amsterdam
Fijne catering!

5 broden en 2 vissen verzorgde een hapjesbuffet tijdens een late borrel met schrijvers. Alles was prima verzorgd; van het eerste contact tot de levering. En de hapjes waren heerlijk!

Page 1 of 73:
«
 
 
1
2
3
 
»