U geeft een feest! Misschien wist u het al maar het woord ‘jubileum’ komt van het Latijnse werkwoord jubilare; dit betekent ‘vreugdevol’ of ‘het uitroepen van vreugde’.
Vraag offerte aan! En een jubileum is het zeker waard om gevierd te worden! Of u nu zoveel jaar getrouwd bent, een lange tijd ergens in dienst bent of dat u een jubileum viert omdat u langere tijd aan iemand of iets verbonden bent. Nu zoekt u een passende vorm om dit ook culinair te vieren met de mensen die dichtbij u staan. Wij dragen graag bij aan deze feestvreugde en kunnen uw feest compleet maken met al het heerlijks onder de zon!

Buffetten – Barbecues – Lunches

Harmen heeft voor ons feest, waarop 65 mensen aanwezig waren een drie-gangen-buffet verzorgd. Zowel het overleg tevoren over: “wat willen we eten”, als zijn aanwezigheid ter plekke en niet in het minst het heerlijke eten waren een positief element op en rond ons feest! Harmen’s enthousiasme en zijn liefde voor het eten zijn te zien en te proeven in de maaltijd. Nogmaals bedankt!

Voor uw jubileum bieden wij u een uitgebreid pakket diensten en producten aan. We leveren niet alleen het eten en drinken maar kunnen de hele zorg van uw feest voor  u uit handen nemen. Wij verzorgen de logistiek, personeel en verhuurmaterialen. Graag luisteren we naar u om van u te horen wat uw wensen en behoeften zijn. Elk jubileum is uniek en daarom stellen we speciaal voor u een op maat gemaakte offerte op.