Bel ons: 020-8932524

Heeft u een Google+ account laat dan bij voorkeur een review achter op onze Google+ pagina. Heeft u geen Google+ account voeg dan met onderstaande knop een review toe op deze website.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 61 reviews
by Aimée Poncin, MRI Centrum Amsterdam on 5 broden 2 vissen catering Amsterdam
5 broden en 2 vissen buffet

Eerder in het jaar hebben we al een heerlijke stamppottenbuffet mogen verorberen, dit keer een uitgebreider buffet. Contact met Harmen heel prettig en snel, het buffet was verukkelijk, vers en met zorg bereid bovendien een zeer gevarieerde keuze voor een ieder.
Het was weer top, bedankt !
Bedankt en zeker tot een volgende keer!

Borrelhapjes

Telefonisch heel prettig overleg, de schotel zag er heel feestelijk en mooi verzorgd uit met heerlijke hapjes.
Heel hartelijk bedankt!!!

Catering huisfeestje

Heerlijke hapjes, goed en attent verzorgd, smaakt naar meer!! Veel dank

by Carin Boersma, projectleider Oxfam Novib on 5 broden 2 vissen catering Amsterdam
Fantastische Evenementencatering

“Ik zocht voor een van onze events een cateringbedrijf. We wilden een cateraar die met name fairtrade en biologische catering kan leveren. Daarom hebben we 5 broden 2 vissen gevraagd de catering te verzorgen tijdens een trainingsdag voor ongeveer 100 personen. De lunch was erg lekker, uitgebreid en er was ruim voldoende eten en drinken. In de namiddag hebben we gezellig geborreld. Tijdens de borrel werd onze trainingsdag culinair afgesloten door smakelijke en verrassende catering van 5 broden 2 vissen. Met name de kwaliteit van het eten was uitstekend. Ik kan u de evenementencatering van 5 broden 2 vissen van harte aanbevelen”

by A.J. Van der Veer on 5 broden 2 vissen catering Amsterdam

Wat was het mooi opgemaakt, de tafel, en heerlijk. Ik kreeg zeer veel complimenten voor de heerlijke catering, verfijnt. Dus veel dank daarvoor, ik had een geslaagd feestje.

Super catering!

Heerlijke hapjes, top voor elke gelegenheid! Goede prijs/kwaliteitverhouding en als klap op de vuurpijl erg vriendelijk personeel dat met je meedenkt!Bedankt!

by Roos Jutten - VUmc on 5 broden 2 vissen catering Amsterdam
Top geregeld!

We hebben een heel leuke avond gehad! Bedankt voor de goed verzorgde catering, de reacties waren erg goed!

by Floyd van der Weerd on 5 broden 2 vissen catering Amsterdam
Top geregeld

Ik heb voor mijn werk 5 broden ingehuurd om een maaltijd te verzorgen. Omdat wij een multi-culturele samenstelling hebben van het team (50 man sterk) is dit nog wel eens moeilijk maar hebben mijn verwachtingen overtroffen. Het eten was goed, vers, lekker van smaak (niet te zout of wat dan ook), was op tijd en er was voldoende. Helemaal top dus!

by Jacqueline (Seabury Amsterdam) on 5 broden 2 vissen catering Amsterdam
TOP lunchbuffet

5broden2vissen heeft voor ons een bedrijfslunch verzorgd: het was top! Betaalbaar, goed geregeld, eten in overvloed en gewoon erg lekker! Vooral de arabische linzensoep was een enorme hit. Goed geregeld, bedankt!

TOP!

Wat een geweldige, vriendelijke mensen. De service is top en hele lunch zeer goed verzorgd en héérlijk!!! Dank voor jullie zorg!

Page 1 of 7:
«
 
 
1
2
3
 
»