Bel ons: 020-8932524

Heeft u een Google+ account laat dan bij voorkeur een review achter op onze Google+ pagina. Heeft u geen Google+ account voeg dan met onderstaande knop een review toe op deze website.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 63 reviews
by Hank Gronheid & Pieter de Jong on 5 broden 2 vissen catering Amsterdam
Jubileum verzorgd door 5 Broden 2 Vissen in de Hoftuin Amsterdam

Wat een geweldige flexibele cateraar 5 Broden 2 Vissen! Voor 87 zowel vegetarische als niet vegetarische gasten; binnen een verrassende en gevarieerde Buffet salade! Met buiten een super Sustainable Burgerbar. Een aanrader voor een mooi zomerfeest! Onze gasten waren verrast!

Overheerlijk, top service

Harmen van 5 Broden en 2 Vissen heeft ons evenement compleet gemaakt met een heerlijk vegetarisch buffet. Top service, altijd bereikbaar en heerlijk eten. Voor ons als evenementenorganisatie een absolute must om met goed georganiseerde mensen te werken die kwaliteit leveren. Onze gasten praten er nog over. Het telefoonnummer is opgeslagen, tot een volgende keer!

by Aimée Poncin, MRI Centrum Amsterdam on 5 broden 2 vissen catering Amsterdam
5 broden en 2 vissen buffet

Eerder in het jaar hebben we al een heerlijke stamppottenbuffet mogen verorberen, dit keer een uitgebreider buffet. Contact met Harmen heel prettig en snel, het buffet was verukkelijk, vers en met zorg bereid bovendien een zeer gevarieerde keuze voor een ieder.
Het was weer top, bedankt !
Bedankt en zeker tot een volgende keer!

Borrelhapjes

Telefonisch heel prettig overleg, de schotel zag er heel feestelijk en mooi verzorgd uit met heerlijke hapjes.
Heel hartelijk bedankt!!!

Catering huisfeestje

Heerlijke hapjes, goed en attent verzorgd, smaakt naar meer!! Veel dank

by Carin Boersma, projectleider Oxfam Novib on 5 broden 2 vissen catering Amsterdam
Fantastische Evenementencatering

“Ik zocht voor een van onze events een cateringbedrijf. We wilden een cateraar die met name fairtrade en biologische catering kan leveren. Daarom hebben we 5 broden 2 vissen gevraagd de catering te verzorgen tijdens een trainingsdag voor ongeveer 100 personen. De lunch was erg lekker, uitgebreid en er was ruim voldoende eten en drinken. In de namiddag hebben we gezellig geborreld. Tijdens de borrel werd onze trainingsdag culinair afgesloten door smakelijke en verrassende catering van 5 broden 2 vissen. Met name de kwaliteit van het eten was uitstekend. Ik kan u de evenementencatering van 5 broden 2 vissen van harte aanbevelen”

by A.J. Van der Veer on 5 broden 2 vissen catering Amsterdam

Wat was het mooi opgemaakt, de tafel, en heerlijk. Ik kreeg zeer veel complimenten voor de heerlijke catering, verfijnt. Dus veel dank daarvoor, ik had een geslaagd feestje.

Super catering!

Heerlijke hapjes, top voor elke gelegenheid! Goede prijs/kwaliteitverhouding en als klap op de vuurpijl erg vriendelijk personeel dat met je meedenkt!Bedankt!

by Roos Jutten - VUmc on 5 broden 2 vissen catering Amsterdam
Top geregeld!

We hebben een heel leuke avond gehad! Bedankt voor de goed verzorgde catering, de reacties waren erg goed!

by Floyd van der Weerd on 5 broden 2 vissen catering Amsterdam
Top geregeld

Ik heb voor mijn werk 5 broden ingehuurd om een maaltijd te verzorgen. Omdat wij een multi-culturele samenstelling hebben van het team (50 man sterk) is dit nog wel eens moeilijk maar hebben mijn verwachtingen overtroffen. Het eten was goed, vers, lekker van smaak (niet te zout of wat dan ook), was op tijd en er was voldoende. Helemaal top dus!

Page 1 of 7:
«
 
 
1
2
3
 
»