Heeft u een Google+ account laat dan bij voorkeur een review achter op onze Google+ pagina. Heeft u geen Google+ account voeg dan met onderstaande knop een review toe op deze website.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

5 broden 2 vissen catering Amsterdam
Average rating:  
 73 reviews
 by Uitgeverij Atlas Contact
Fijne catering!

5 broden en 2 vissen verzorgde een hapjesbuffet tijdens een late borrel met schrijvers. Alles was prima verzorgd; van het eerste contact tot de levering. En de hapjes waren heerlijk!

 by Francine Francke
uitstekende service en heerlijk eten

Op de verjaardag van mijn man heeft 5 broden en 2 vissen de catering verzorgd. Het eten was heerlijk en het was heel fijn dat voor alles gezorgd werd. De jongens hebben uitstekend geholpen, fijne communicatie ook van tevoren. Wij konden zorgeloos genieten.

 by Tineke Joosten
Goed verzorgd open huis

Op 29 februari hebben wij de catering bij ons "open huis" laten verzorgen door 5 broden en 2 vissen. Het was heel prettig om de hele verzorging uit handen te kunnen geven, wij hadden zo alle tijd om de gasten ons nieuwe huis te laten zien. De hapjes waren erg lekker.

 by Maikel Steur
Heerlijk en geweldige communicatie.

Werken met 5Broden2Vissen zorgt niet alleen voor een geweldig culinair resultaat, ook de communicatie en samenwerking is fantastisch. Harmen en z'n collega's zoeken de samenwerking met je op zodat jouw wensen en mogelijkheden altijd op elkaar afstemmen. Hoe fijn is dat!

 by Rieta van Staalduine
super! Lekker eten en fijn samenwerken

De 65e verjaardag van mijn man vierden we met 65 grote gasten, en 9 kinderen - en we werden door 5brodenen2vissen ontzorgd. Van alle kanten kregen we complimenten over de kwaliteit van de catering (waar we zelf ook zeer van onder de indruk waren), en de mannen die ons hielpen pasten zich moeiteloos aan, en zagen waar ik hulp nodig had. Hulde!

 by Rutger & Judith
Trouwerij met meer dan honderd man

Afgelopen vrijdag heeft Harmen met zijn team de catering verzorgt voor onze bruiloft, mede door het fantastische buffet en de bbq was ons feest een groot succes, niets anders dan lovende woorden van onze gasten! Het buffet was prachtig opgesteld en divers. Het hele team was uitermate vriendelijk en behulpzaam. Het was heel fijn om dit onderdeel los te kunnen laten daar Harmen op professionele wijze de catering tot in de puntjes organiseerde. Nogmaals onze dank!

 by Joanna&Sander
25-jarige bruiloft in de boomgaard

5broden2vissen heeft de catering verzorgd voor het feest ter gelegenheid van ons 25- jarig huwelijksjubileum. Buiten in de boomgaard. Eten was fantastisch, hebben er erg van genoten en kregen er spontaan complimenten over. Vriendelijke mensen, heldere afspraken, goede prijsstelling, een cateringbedrijf dat denkt in oplossingen. Echt een aanrader.

 by Roos - OOadA
Afscheid collega verzorgd door 5 broden 2 vissen in Hoftuin

Afgelopen donderdag heeft 5 broden 2 vissen de catering verzorgd bij het afscheid van onze collega (na 45 jaar). We hadden het 5 broden, 2 vissen buffet. Het was erg lekker, divers, vers en goed verzorgd. Iedereen heeft genoten. Ook voor de vegetariƫrs genoeg keuze. En als afsluiting een heerlijke worteltaart of kaasplank :). Zeker een aanrader!

 by TCV
21 diner

21 diner met 32 hongerige mannen was groot succes. Veel vlees maar ook lekkere vegetarische gerechten!Thnx!

 by Simone
Doe maar, het komt helemaal goed

'Overheerlijk', 'bijzonder smaakvol', 'zo verfijnd gekruid', 'mooi opgemaakt', 'heerlijk vers'; waren de reacties van mijn vrienden en familie over het driegangen diner dat 5 broden 2 vissen in de Hoftuin verzorgde ter gelegenheid van mijn 70ste verjaardag. De samenstelling van het buffet (borrelhapjes; borsjt of joodse bietensoep; Arabische lamsvlees-, kip-en rijstschotel met drie verrukkelijke salades; plateau met Franse kazen, confituur en druiven; watermeloen) was geheel aangepast aan mijn wensen, maar de kwaliteit ervan komt geheel en al op conto van 5 broden. En daarnaast is Harmen ook nog een heel flexibel persoon met een groot verantwoordelijkheidsbesef. Kortom: je kunt je feestje wat eten betreft vol vertrouwen volledig in zijn handen leggen.

Page 1 of 8:
«
 
 
1
2
3
 
»