Bel ons: 020-8932524

Heeft u een Google+ account laat dan bij voorkeur een review achter op onze Google+ pagina. Heeft u geen Google+ account voeg dan met onderstaande knop een review toe op deze website.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

5 broden 2 vissen catering Amsterdam
Average rating:  
 70 reviews
by Maikel Steur on 5 broden 2 vissen catering Amsterdam
Heerlijk en geweldige communicatie.

Werken met 5Broden2Vissen zorgt niet alleen voor een geweldig culinair resultaat, ook de communicatie en samenwerking is fantastisch. Harmen en z'n collega's zoeken de samenwerking met je op zodat jouw wensen en mogelijkheden altijd op elkaar afstemmen. Hoe fijn is dat!

by Rieta van Staalduine on 5 broden 2 vissen catering Amsterdam
super! Lekker eten en fijn samenwerken

De 65e verjaardag van mijn man vierden we met 65 grote gasten, en 9 kinderen - en we werden door 5brodenen2vissen ontzorgd. Van alle kanten kregen we complimenten over de kwaliteit van de catering (waar we zelf ook zeer van onder de indruk waren), en de mannen die ons hielpen pasten zich moeiteloos aan, en zagen waar ik hulp nodig had. Hulde!

by Rutger & Judith on 5 broden 2 vissen catering Amsterdam
Trouwerij met meer dan honderd man

Afgelopen vrijdag heeft Harmen met zijn team de catering verzorgt voor onze bruiloft, mede door het fantastische buffet en de bbq was ons feest een groot succes, niets anders dan lovende woorden van onze gasten! Het buffet was prachtig opgesteld en divers. Het hele team was uitermate vriendelijk en behulpzaam. Het was heel fijn om dit onderdeel los te kunnen laten daar Harmen op professionele wijze de catering tot in de puntjes organiseerde. Nogmaals onze dank!

by Joanna&Sander on 5 broden 2 vissen catering Amsterdam
25-jarige bruiloft in de boomgaard

5broden2vissen heeft de catering verzorgd voor het feest ter gelegenheid van ons 25- jarig huwelijksjubileum. Buiten in de boomgaard. Eten was fantastisch, hebben er erg van genoten en kregen er spontaan complimenten over. Vriendelijke mensen, heldere afspraken, goede prijsstelling, een cateringbedrijf dat denkt in oplossingen. Echt een aanrader.

by Roos - OOadA on 5 broden 2 vissen catering Amsterdam
Afscheid collega verzorgd door 5 broden 2 vissen in Hoftuin

Afgelopen donderdag heeft 5 broden 2 vissen de catering verzorgd bij het afscheid van onze collega (na 45 jaar). We hadden het 5 broden, 2 vissen buffet. Het was erg lekker, divers, vers en goed verzorgd. Iedereen heeft genoten. Ook voor de vegetariërs genoeg keuze. En als afsluiting een heerlijke worteltaart of kaasplank :). Zeker een aanrader!

by TCV on 5 broden 2 vissen catering Amsterdam
21 diner

21 diner met 32 hongerige mannen was groot succes. Veel vlees maar ook lekkere vegetarische gerechten!Thnx!

by Simone on 5 broden 2 vissen catering Amsterdam
Doe maar, het komt helemaal goed

'Overheerlijk', 'bijzonder smaakvol', 'zo verfijnd gekruid', 'mooi opgemaakt', 'heerlijk vers'; waren de reacties van mijn vrienden en familie over het driegangen diner dat 5 broden 2 vissen in de Hoftuin verzorgde ter gelegenheid van mijn 70ste verjaardag. De samenstelling van het buffet (borrelhapjes; borsjt of joodse bietensoep; Arabische lamsvlees-, kip-en rijstschotel met drie verrukkelijke salades; plateau met Franse kazen, confituur en druiven; watermeloen) was geheel aangepast aan mijn wensen, maar de kwaliteit ervan komt geheel en al op conto van 5 broden. En daarnaast is Harmen ook nog een heel flexibel persoon met een groot verantwoordelijkheidsbesef. Kortom: je kunt je feestje wat eten betreft vol vertrouwen volledig in zijn handen leggen.

by Hank Gronheid & Pieter de Jong on 5 broden 2 vissen catering Amsterdam
Jubileum verzorgd door 5 Broden 2 Vissen in de Hoftuin Amsterdam

Wat een geweldige flexibele cateraar 5 Broden 2 Vissen! Voor 87 zowel vegetarische als niet vegetarische gasten; binnen een verrassende en gevarieerde Buffet salade! Met buiten een super Sustainable Burgerbar. Een aanrader voor een mooi zomerfeest! Onze gasten waren verrast!

by Rogier on 5 broden 2 vissen catering Amsterdam
Overheerlijk, top service

Harmen van 5 Broden en 2 Vissen heeft ons evenement compleet gemaakt met een heerlijk vegetarisch buffet. Top service, altijd bereikbaar en heerlijk eten. Voor ons als evenementenorganisatie een absolute must om met goed georganiseerde mensen te werken die kwaliteit leveren. Onze gasten praten er nog over. Het telefoonnummer is opgeslagen, tot een volgende keer!

by Aimée Poncin, MRI Centrum Amsterdam on 5 broden 2 vissen catering Amsterdam
5 broden en 2 vissen buffet

Eerder in het jaar hebben we al een heerlijke stamppottenbuffet mogen verorberen, dit keer een uitgebreider buffet. Contact met Harmen heel prettig en snel, het buffet was verukkelijk, vers en met zorg bereid bovendien een zeer gevarieerde keuze voor een ieder.

Het was weer top, bedankt !

Bedankt en zeker tot een volgende keer!

Page 1 of 7:
«
 
 
1
2
3
 
»