Bel ons: 020-8932524

Catering Amstelveen

Op zoek naar een cateraar in Amstelveen? 5 broden 2 vissen catering in Amsterdam verzorgd ook in Amstelveen de catering voor u! Allemaal gelegenheden waarvoor wij heerlijke hapjes, buffetten, barbecues, maaltijden, lunches, ontbijt, coctails en andere zaken verzorgen als er samen gegeten moet worden

  • Snelle offerte
  • Duidelijke communicatie
  • Creatieve catering
  • HACCP gecertificeerd (hygiëne en voedselveiligheid)
  • Biologisch & duurzaam
  • Ecologisch, & weinig foodmiles

Vraag offerte aan!

Onze werkwijze

Catering AmstelveenU vraagt ene offerte aan voor catering in Amstelveen of omgeving. Na enig overleg of op basis van de gegevens van het contactformulier sturen wij u een offerte toe. Als deze offerte aansluit op uw wensen kunnen de nadere details nog samen bespreken. Op de dag zelf nemen wij u alle zorg uit handen en zullen de catering op uitmuntende wijze verzorgen. Uw gasten staan bij ons op de eerste plaats.  Onze cateringgerechten, hapjes en buffetten worden op de juiste temperatuur en onder voedsel veilige omstandigheden op uw locatie bezorgd. Bij 5 broden 2 vissen catering is uw evenement in veilige handen!

Catering Amstelveen

Of we nu een de catering moeten regelen in het moderne en hedendaagse kunst Museum Jan van der Togt, met een bijzondere collectie glaskunst (Dorpsstraat) Of de opening van een winkel in het winkelcentrum Stadshart Amstelveen.

De opening van een nieuw schoolseizoen van het Amstelveen College, Hermann Wesselink College, de Internationale School van Amsterdam of het Keizer Karel College is geen enkel probleem voor ons. Of u nu Aagje Deken heet, Famke Jansen, Micheal Reiziger of Arend Jan Boekestijn. U bent allemaal gelijk voor 5 broden 2 vissen catering. We verzorgen catering voor iedereen in Amstelveen!

Er zijn niet veel cateraars in Amstelveen, het gebeurd regelmatig dat 5 broden 2 vissen catering opdrachten verzorgt in Amstelveen. Ook mensen in Amstelveen willen natuurlijk lekker eten. 5 broden 2 vissen catering bereid al haar cateringgerechten met heerlijke ingrediënten vers van het land en uit de directe omgeving van Amsterdam. We staan dan ook bekend als de beste biologische cateraar van Amsterdam. We koken zonder pakjes en zijn een creatief cateringbedrijf dat met de meest heerlijke gerechten op de proppen komt. Heeft u een speciale wens, iets aparts of juist een ouderwetse “vergeten” groente of stuk vlees, geen uitdaging gaan wij uit de weg!

Catering Amstelveen verzorgd ook catering voor Haarlemmermeer (Schiphol) – Ouder-Amstel – Aalsmeer – Uithoorn – De Ronde Venen -Bovenkerk – Nes aan de Amstel – Ouderkerk aan de Amstel – De Zwarte Kat – Catering Amsterdam