Bel ons: 020-8932524

Borrelhapjes

Borrelhapjes: gepofte tomaat
Borrelhapjes: gepofte tomaat

U wilt graag uw gastvrijheid tonen door uw gasten te verrassen met lekkere borrelhapjes. Soms rond borreltijd, misschien als vervanger van de maaltijd of heel luxe tijdens een receptie. Voor elk evenement zorgt 5 broden 2 vissen catering voor creatieve hapjes catering. Hartig, zoet, fusion, alle smaken en stijlen komen voorbij. Maar ook de presentatie van de borrelhapjes krijgt van ons veel aandacht. Uw hapjes worden op originele en creatieve wijze gepresenteerd. U kunt bij ons eenvoudig borrelhapjes bestellen.

We hebben voor de komende tijd onderstaand assortiment samengesteld. Deze smakelijke hapjes worden mooi opgemaakt en geleverd op representatieve schalen.  We vier verschillend menu’s met hapjes in diverse categorieën.

Easy does it borrelhapjes

 1. Gepofte cherry tomaatjes met honing en tijm in deegbakje (vega)
 2. Wrap met pesto, roomkaas en ham van het Baambrugs big
 3. Weckpotje met gegrilde groenten, sesam en yoghurt – tahinsaus
 4. Knipbrioche met geroosterde paprika en olijventapenade en  (vega)
 5. Geitenkaascreme op wasabi cracker met koriander (vega)

Prijs: Afhankelijk van de grote van de groep. Vanaf € 6.00 per persoon

Middle of the road

 1. Knipbrioche met forelcreme en dille
 2. Wonton bakje met noorse garnalen
 3. Tramazini bakje met ham van het Baambrugsbig en pruimenchutney
 4. Weckpotje met gegrilde aubergine, peterselie en amandel (vega)
 5. Mini quiche met gegratineerde kaas (vega)

Prijs: Afhankelijk van de grote van de groep. Vanaf € 8.00 per persoon

Fancy fingerfood

 1. Borrelglaasje met biologische gegrilde gamba en zeekraal
 2. Korstdeeg met warmgerookte makreel met appeltjes en komijn
 3. Tarte tartin van rode ui met blauwe kaas (vega)
 4. Aziatisch gekruide biologische kip met koriander en rode ui
 5. Quinoa met gekonfijte eendenbout en rode bes

Prijs: Afhankelijk van de grote van de groep. Vanaf € 10,00 per persoon

Warm

 1. Arabisch gekruide gehaktballetjes met yoghurtsaus en munt
 2. Kaassoesje met verse kruiden (vega)
 3. Mini quiche met kaas gegratineerd (vega)
 4. In tandoori gemarineerde vis met parel couscous en cresse
 5. Gevulde dadel met geitenkaas en biologische pancetta

Prijs: Afhankelijk van de grote van de groep. Vanaf € 10,00 per persoon

Over 5 broden 2 vissen catering:

Average rating:  
 73 reviews
 by Uitgeverij Atlas Contact on 5 broden 2 vissen catering Amsterdam
Fijne catering!

5 broden en 2 vissen verzorgde een hapjesbuffet tijdens een late borrel met schrijvers. Alles was prima verzorgd; van het eerste contact tot de levering. En de hapjes waren heerlijk!

Page 1 of 73:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

De borrelhapjes kunnen als iets lekkers bij een hapje en drankje geserveerd worden maar ook als een maaltijdvervanger. We kiezen dan ander borrelhapjes en variëren dan ook met de ingrediënten. Borrelhapjes kunnen prima op thema gekozen worden zoals bijvoorbeeld Spaanse Tapas hapjes of hapjes uit de Italiaans keuken. Maar ook Fushion (het combineren van gerechten uit verschillende keukens) is tegenwoordig heel hip. Bij het bereiden van de borrelhapjes kunnen we ook rekening houden met allergieën. Koolhydraat arm, zonder gluten, melk, zout-arm of zonder noten, alles is mogelijk. Geeft u aan in welke stijl u de hapjes wil bestellen en met welke allergieën we rekening moeten houden en wij doen de rest.

Luxe hapjes

5 broden 2 vissen catering Amsterdam levert een heel assortiment hapjes. Deze variëren van heel eenvoudig tot heel luxe hapjes. Hoewel deze hapjes uitermate smakelijk zijn zullen de hapjes met name verschillen in de luxe uitstraling ervan. Sommige hapjes zijn eenvoudig en snel te maken, andere luxe hapjes hebben wat meer bereidingstijd nodig en zien er dan ook meer exclusief uit. Dat kan ook door het gebruik van meer speciale ingrediënten. Een hapje van kip of kalkoen is anders dan een hapje van kwartel met truffelolie. Luxe hapjes onderscheiden zich dus door de gebruikte ingrediënten en de bereidingswijze.

Borrelhapjes bestellen

Hoe kan u borrelhapjes bestellen? Dat gaat heel eenvoudig! Gebruik het offerte aanvraag formulier, geef hier aan of u kiest voor een bepaald hapjes menu of gewoon wil overleggen om een eigen borrelhapjes menu te bestellen. Wat ons betreft bent u volledig vrij in uw wensen. De hierboven aangegeven borrelhapjes zijn meer een suggestie dan dat waar we ons strak aan houden. Borrelhapjes bestellen kan ook via de telefoon, dan overleggen we samen over de gelegenheid, uw ideeën en wensen en hoe wij die voor u kunnen realiseren.