Bel ons: 020-8932524

Catering Gelegenheden

5 Broden 2 Vissen catering Amsterdam levert catering diensten voor heel veel verschillende gelegenheden. We hebben ook al heel veel gelegenheden mee mogen helpen organiseren. Full service catering incl. glaswerk, service, bestek, aankleding, tenten, personeel en organisatie. Dat is waar we goed in zijn. Maar ook als u alleen hapjes of een buffet wil bestellen kan dat prima bij 5 broden 2 vissen catering. Food-only kan dus ook prima bij ons! We merken de laatste jaren dat er ook steeds meer vraag is naar luxe barbecues. En dan heb ik het natuurlijk niet over de apparaten zelf maar over barbecue catering. Over de kwaliteit van het vlees, salades en bijkomende gerechten en de uitstraling van de entourage. Voor verschillende bedrijven verzorgen we op dagelijkse basis lunches.
Vraag offerte aan!

Bruiloft catering

Bruiloften organiseren doen we graag! Lees onze speciale pagina “catering bruiloft” er maar eens op na. Hier leest u meer over de mogelijkheden voor de catering van uw trouwdag.

Evenementen catering

Als u de volledige organisatie van een evenement wil laten uitvoeren door ons lees dan ook eens de pagina over “evenementen catering“. Hierin laten we zien dat we al veel evenementen verzorgd hebben.

Jubileum

Viert u een jubileum als echtpaar, bedrijf of op andere wijze? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn met hapjes, drankjes en een buffet.

Party catering

Party catering is een vak apart. Het gaat hierbij niet alleen om het eten en drinken zelf maar ook om entertainment! Het is onze uitdaging om van elk evenement hoe verschillend ook ene echte party te maken!

Wat was het mooi opgemaakt, de tafel, en heerlijk. Ik kreeg zeer veel complimenten voor de heerlijke catering, verfijnt. Dus veel dank daarvoor, ik had een geslaagd feestje. – AJ van der Veer

Voor alle gelegenheden!

 

PERSONEELSFEEST ORGANISEREN?

JUBILEUM VIEREN?

GEZELLIG BORRELEN?

MET ELKAAR TROUWEN?

OPENING VAN EEN NIEUW PAND?

 

Geeft u een feest? Organiseert uw bedrijf een borrel? Gaat u trouwen? Kortom, voor welke reden zoekt u een betrouwbare en creatieve cateraar?  Wij hebben ervaring in het leveren van catering diensten voor tal van bedrijven en particulieren. Lees de referenties van klanten die u voor gingen. Voor welke gelegenheid het ook is, 5 broden 2 vissen levert u de catering diensten die u zoekt.

Wij leveren catering in de volgende regio’s

Catering Amsterdam – Catering Zaandam –  Catering BadhoevedorpCatering Haarlem