Bel ons: 020-8932524

Evenementen catering

Evenementen catering

Evenementen catering is een vak apart. Het vereist een hoop vakkennis om een evenement te organiseren en te begeleiden. Van beide partijen moet er een onvoorwaardelijk vertrouwen zijn dat het project zo georganiseerd wordt dat het doel van het evenement bereikt wordt. 5 broden 2 vissen catering bedrijf levert niet alleen maaltijden maar heeft ruime ervaring in het plannen, organiseren en realiseren van evenementen.

Groepen

Voor groepen tot 5000 mensen wil en kan 5 broden en 2 vissen catering diensten verlenen. Dit kan op locatie voor uw event, congres, kerkdienst en andere locaties. We stoelen op ruime ervaring met verschillende jeugdkampen van de Navigators, jaarvergadering, en de opening van de Tesla fabriek in Tilburg waar Elon Musk bij aanwezig was!
Vraag offerte aan!

De opening van de Tesla fabriek in Tilburg was voor ons een heel belangrijke aangelegenheid door de komst van Elon Musk en minister Kamp van EZ. We kunnen niet anders concluderen dat Harmen zijn werk als Event Manager op uitstekende wijze heeft vervuld. We bevelen Harmen van harte bij u aan! – Tesla Nederland

Contact

U kunt hiervoor bij voorkeur telefonisch contact met ons opnemen. Een grootschalig event behoeft gedegen voorbereiding en organisatie. Daarom stemmen we zaken goed met u af en werken we nauw met u samen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Met trots durf ik te zeggen dat wij in onze keuken nog echt koken. We gebruiken altijd verse ingrediënten, biologisch of duurzaam geteeld, en daarbij houden we rekening met foodmiles en gebruiken dus zoveel mogelijk seizoensgebonden producten. Wij koken niet uit pakjes en gebruiken ook geen halffabricaten van voedselfabrikanten. We koken met wat van het land komt, eerlijk, duurzaam en ecologisch verantwoord. Eten bestaat niet alleen uit het wegwerken van een honger gevoel maar is een sociaal gebeuren waarbij smaak, gezelligheid, voedingswaarde, prijs, kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid allemaal een rol spelen.

Evenementen catering: Inventarisatie

Het doel van een evenement kan veelzijdig zijn. Soms is het heel eenvoudig: entertainment. Soms ligt het ingewikkelder en spelen er meerder zaken door elkaar en is er een educatieve factor, verkoop en ook entertainment gelijktijdig in het spel. Evenementen organisatie is een vak dat zich toespitst op de organisatie van een bijeenkomst waar meerder mensen bij elkaar komen. Er komen dan veel verschillende disciplines bij elkaar die allemaal aangestuurd moeten worden. Audio spraak en muziek, video, verlichting, parking, logistiek, veiligheid, EHBO, informeren, bewegwijzering, eten, drinken. Voor dit alles gepland kan worden moet er eerst geïnventariseerd gaan worden. Bij een bijeenkomst van een grote groep mensen is veiligheid in welk opzicht van ook het allerbelangrijkst! Door op de juiste te wijzen te inventariseren wat de doelen, mogelijkheden en budget is kan er een planning gemaakt worden.

Evenementen catering: Planning

Als de inventarisatie voor het grote feest eenmaal heeft plaats gevonden begint de fase van planning. Wat moet er gebeuren wie doet wat en wanneer. Dat is in principe de grote lijn van de organisatie in deze fase. Er moet besproken worden wie welke taken (letterlijk) voor zijn rekening neemt. Er is een bepaald budget en wat kan daar voor gerealiseerd worden. Het blijkt dat met de planning een heel event kan staan of vallen. Als er van alle kanten draagvlak is om het evenement tot een succes te maken dan zal blijken dat er veel veel meer gerealiseerd wordt dan dat als er veel minder draagvlak is. De planning komt in een draaiboek, vanuit het draaiboek wordt continu de organisatie van het gebeuren in de gaten gehouden. Telkens kan er worden gestuurd en bijgestuurd worden op de feitelijke gebeurtenissen die in aanloop van het evenement plaats vinden.

Event catering: Organisatie

De uiteindelijke realisatie van het project dat is georganiseerd  loopt vanuit de planning en organisatie naadloos over in elkaar. Het is zo dat je in feite nooit klaar bent met de organisatie dan wanneer alles is afgelopen en de nabespreking heeft plaats gevonden. Tot die tijd ben je continu bezig met het managen van de taken, tijdsplanning, poppetje op de juiste plaats, financiën en budget. Kortom we steken graag onze handen uit mouwen voor uw evenement!

Evenementen organisatie?: neem contact met ons op

Wilt u gebruik maken van onze evenementen organisatie catering diensten? Neem dan snel contact met ons op. Graag sturen wij u binnen 24 uur een vrijblijvende offerte toe.

Voor meer informatie over onze producten kiest u voor buffettenlunches of barbecues.

Average rating:  
 73 reviews
 by Uitgeverij Atlas Contact on 5 broden 2 vissen catering Amsterdam
Fijne catering!

5 broden en 2 vissen verzorgde een hapjesbuffet tijdens een late borrel met schrijvers. Alles was prima verzorgd; van het eerste contact tot de levering. En de hapjes waren heerlijk!

Page 1 of 73:
«
 
 
1
2
3
 
»