Bel ons: 020-8932524

Catering Haarlem

U bent op zoek naar catering voor uw evenement of gelegenheid. Dan bent u bij 5 broden 2 vissen catering op het juiste adres. Heerlijke gerechten, luxe hapjes en fijne gerechten vormen de basis van onze catering diensten. Of het nu gaat om borrelhapjes, buffetten, of een barbecue wij regelen het allemaal. Onze klanten waarderen ons met 4,9 sterren op de schaal van 5. Lees gerust ook eens onze reviews! Wij komen graag en ook regelmatig in Haarlem om een catering opdracht uit te voeren.

Onze werkwijze

5 broden 2 vissen catering maakt gebruik verse ingrediënten van boeren uit de regio. Daarnaast ook zoveel mogelijk biologisch. Maar nog belangrijker altijd met het oog op duurzaamheid, weinig foodmiles, en we letten op het dierwelzijn van vis en vlees dat we gebruiken. Daarom werken we nauw samen met boerderij Lindenhoff in Baambrugge. We zijn daar ook regelmatig op de boerderij te vinden om de samenwerking meer diepgang te geven.

Wanneer u interesse heeft om met ons samen te werken zullen we een catering offerte voor u opstellen op basis van uw wensen. Deze offerte zullen we samen doornemen en afstemmen op de eisen van uw gelegenheid waarvoor de catering bedoelt is. Indien u akkoord gaat nemen wij u verder alle zorg uit handen. Of het nu gaat om hapjes op een verjaardag, een complete bruiloft catering of een groot evenement.

Tabouleh Salade uit het Arabisch buffet

Catering Haarlem

Uiteraard leveren we niet alleen catering in Haarlem centrum maar in heel groot- Haarlem zoals ook in de plaatsen Spaarndam, Heemstede Bloemendaal, Zuid-Kennemerland en IJmond. In deze plaatsen kunnen wij net zo goed catering leveren als in Haarlem zelf. Catering Haarlem omvat dus het hele grote gebied van Kennemerland. Door onze centrale positie aan de snelweg kunnen wij onze heerlijke catering makkelijk en snel bij u bezorgen! Onze bedrijfsbussen bezorgen al het eten vers, knapperig, smeuïg, warm of koud bij u op locatie.

Average rating:  
 73 reviews
 by Uitgeverij Atlas Contact on 5 broden 2 vissen catering Amsterdam
Fijne catering!

5 broden en 2 vissen verzorgde een hapjesbuffet tijdens een late borrel met schrijvers. Alles was prima verzorgd; van het eerste contact tot de levering. En de hapjes waren heerlijk!

Page 1 of 73:
«
 
 
1
2
3
 
»