Catering

Kiest u voor catering van 5 broden 2 vissen catering dan kiest u voor kwaliteit! Wij nemen volledig de zorg uit handen voor uw evenement. Of het nu gaat om een persoonlijk jubileum of een bedrijfsmatig evenement, wij regelen alles voor u.

Snelle offerte –
Duidelijke communicatie –
Creatieve catering –
HACCP gecertificeerd (hygiëne en voedselveiligheid) –
Biologisch, duurzaam, ecologisch, & weinig foodmiles –


Vraag offerte aan!
Allemaal gelegenheden waarvoor wij heerlijke hapjes, buffetten, barbecues, maaltijden, lunches, ontbijt, cocktails en andere zaken verzorgen als er samen gegeten moet worden

Cateraar

Een cateraar

Cateringbedrijf

Wanneer een cateringbedrijf de beste wil zijn dan moet je nog al wat in huis hebben. Eten gaat over zoveel verschillende aspecten. Het is niet alleen de voedingswaarde die centraal staat. Als het daarom gaat dan volstaat ook wel  een pilletje of een zakje astronautenvoedsel. Voedsel gaat ook over smaak, over beleving en over samenzijn. Eten in een je eentje is een heel andere beleving dan de avondmaaltijd samen of een familiediner in een restaurant.  De kok, de keuken de kennis en de creativiteit van het cateringbedrijf maken het verschil als het om catering gaat. Dat geld voor de smaak en natuurlijk ook hoe de gerechten die bereid zijn in de keuken zijn opgemaakt. Het oog wil immers ook wat. Presentatie is heel belangrijk. Maar net zo belangrijk is de voedselveiligheid van een cateringbedrijf.

De beste catering

De beste catering komt tot stand door de creativiteit van de kok de arbeid van boer en de mogelijkheid tot genieten van de gast!