Bel ons: 020-8932524

Partycatering

JubileumHarmen Mellema Party Cateraar? Verjaardag? Bruiloft of iets anders te vieren? 5 broden 2 vissen party catering neemt u de zorg voor uw evenement geheel uit handen. Creatieve catering en originele concepten zijn een sterk punt in onze organisatie. Neem contact met ons op via telefoon of e-mail over hoe wij uw feest tot een groot succes kunnen maken!

  • Smaakvol en Ecologisch verantwoord eten en drinken
  • Verhuur van materiaal (glaswerk, servies, mastiek, bestek, tenten audio/video  etc.)
  • Professionele organisatie en advies

Vraag offerte aan!

We hebben de dagen na het huwelijk zoveel complimenten in ontvangst moeten nemen, en een groot deel ging ook specifiek om het eten. Speciaal leuk vond ik de complimenten van de notenallergikers, die het zo leuk vonden dat ze ‘gewoon’ met de anderen konden mee-eten, en niet hun eigen dingetje te verwerken hadden. – Fardo

Onze werkwijze

We werken op een duidelijke en overzichtelijke manier en pakken uw project planmatig aan . Door jarenlange ervaring werken we met een professionele planning zodat we alles onder controle houden. De zorg voor uw evenement is bij ons in goede handen. Nieuwsgierig? Kijk eens bij onze reviews met al onze tevreden klanten!

Party catering pesoneel Party Catering barbecue Party Catering bezoek en gasten Party tenten

Het begrip party catering wordt zelfs wettelijk bepaald. Dit gebeurd omdat een party cateraar geen vergunning nodig heeft om sterkedrank te schenken. Om misbruik van deze regeling te voorkomen is wettelijk vastgelegd wat een party cateraar precies inhoud. “Onder partijen-catering wordt verstaan het, gepaard gaande met dienstverlening, bedrijfsmatig verstrekken van gerechten en dranken voor gebruik bij besloten partijen op een door een opdrachtgever te bepalen plaats, die slechts incidenteel beschikbaar is voor dergelijke partijen.” Uw feest of party is bij ons dus in volkomen veilige handen. Wij kunnen een full-service “turn key” catering oplossing voor u aanbieden. Op basis van uw wensen maken wij een draaiboek waar in alle zaken in chronologische volgorde en op thema zijn opgenomen. Eten, drinken, hapjes, buffet, glaswerk, servies bestek, tenten, personeel en meubilair. Overal word aangedacht en weggezet in tijd in een strakke en realistische planning.

Met 5 broden 2 vissen catering haalt u de ideale party cateraar in huis. Party catering is een vak apart door de intensieve organisatie die aan het evenement vooraf gaat. Deze zorg is bij 5 broden 2 vissen catering in goede handen.

Average rating:  
 73 reviews
 by Uitgeverij Atlas Contact on 5 broden 2 vissen catering Amsterdam
Fijne catering!

5 broden en 2 vissen verzorgde een hapjesbuffet tijdens een late borrel met schrijvers. Alles was prima verzorgd; van het eerste contact tot de levering. En de hapjes waren heerlijk!

Page 1 of 73:
«
 
 
1
2
3
 
»