koeien-in-biologische-boomgaardBiologische catering is steeds meer in opkomst. Bent u op zoek naar biologische catering? Dan leveren wij u heerlijke gerechten en bereidingen op basis van biologisch verantwoorde en verse ingrediënten. Graag leggen we uit waarom wij vinden dat u voor biologische catering van 5 broden 2 vissen zou moeten kiezen.

salade_15 broden 2 vissen verzorgt catering in Amsterdam. We zijn dan ook gevestigd in het kloppend hart van de stad. Maar niet alleen in Amsterdam zijn we actief. We leveren in groot Amsterdam en daarbuiten. 5 broden 2 vissen is hecht met Amsterdam verbonden. Aan de Amsterdamse grachten, waar vroeger de peperdure nootmuskaat, kruidnagel en saffraan werd opgeslagen, bereiden wij anno 2014 de heerlijkste gerechten voor u. Voor meer informatie over onze producten kiest u voor buffetten, lunches of barbecues.

Over 5 broden 2 vissen catering:

Average rating:  
 73 reviews
 by Uitgeverij Atlas Contact on 5 broden 2 vissen catering Amsterdam
Fijne catering!

5 broden en 2 vissen verzorgde een hapjesbuffet tijdens een late borrel met schrijvers. Alles was prima verzorgd; van het eerste contact tot de levering. En de hapjes waren heerlijk!

Page 1 of 73:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Koken is onze passie

Vraag offerte aan! Met trots durf ik te zeggen dat wij in onze keuken nog echt koken. We gebruiken altijd verse ingrediënten, biologisch of duurzaam geteeld, en daarbij houden we rekening met foodmiles en gebruiken dus zoveel mogelijk seizoensgebonden producten. Wij koken niet uit pakjes en gebruiken ook geen halffabricaten van voedselfabrikanten. We koken met wat van het land komt, eerlijk, duurzaam en ecologisch verantwoord. Eten bestaat niet alleen uit het wegwerken van een honger gevoel maar is een sociaal gebeuren waarbij smaak, gezelligheid, voedingswaarde, prijs, kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid allemaal een rol spelen.

Biologische Catering – leveranciers

Verantwoord ondernemen is lokaal inkopen. Gelukkig is er daarvoor een groeiend aanbod aan leveranciers die kwalitatieve en biologische producten leveren. Biologisch voedsel zoals biologisch vlees van de slager en biologische brood van de bakker! Zo maken we gebruik van de producten van Lindenhoff uit Baambrugge. Ze leveren prachtige producten van onder andere hun eigen landelijk gelegen boerderij waar ze Gasconne runderen houden. We nemen verder (biologische) wijnen af van wijnimporteurs waaronder De Boer en Loor in Wormer die ook al jaren een begrip in de omgeving zijn. En onze catering wordt verrijkt met heerlijke bieren van brouwerij de 7 Deugden. Zij brouwen een divers aanbod aan karakterestieke bieren op basis van biologische producten. Daarnaast hebben zij werknemers in dienst die op de arbeidsmarkt weinig kans maken. 5 broden 2 vissen brengt samen met deze topleveranciers biologische catering in Amsterdam tot een hoger niveau.

Biologische catering: Wat betekent het voor ons?

Wat betekent biologische catering voor ons? Allereerst is het voor 5 broden 2 vissen een houding en een zaak van het hart. Wij vinden eten meer waardevol wanneer we weten dat bijvoorbeeld het vlees dat we eten van goed verzorgde dieren komt. Het feit dat er onder andere geen preventieve antibiotica wordt toegediend maakt het ook nog gezonder. Biologische catering is dus waarde die we uitdragen. Bovendien past deze duurzame benadering helemaal in onze visie: ‘Eten verbindt!’

Biologische catering is onderdeel van verantwoord ondernemen. Het betekent voor ons daarom ook dat we gebruik maken van lokale leveranciers. Zo serveren we bieren die in Amsterdam worden gebrouwen van biologische ingrediënten. Verder komt een deel van het vlees dat we gebruiken van een lokale boerderij in de buurt van Amsterdam. Bovendien voeren een assortiment aan sustainable disposables. En, we blijven constant op zoek naar nieuwe leveranciers die biologische producten leveren.

Biologische catering: En nu even kritisch

Biologische catering klinkt heel groen en mooi. Maar gebruiken we dan nooit iets wat niet van biologische afkomst is? Nee, het is helaas niet altijd mogelijk alle biologische producten te krijgen die we willen gebruiken. Biologisch eten is ook geen wet van Meden en Persen, het is een manier om op een duurzame manier met de aarde om te gaan. Waar mogelijk zoveel mogelijk rekening houden met de natuur! Daarnaast blijft het een uitdaging om met de prijs te concurreren in een markt die gedomineerd wordt door goedkope catering waar veelal niet met verse producten en ingrediënten wordt gewerkt. Toch proberen we in samenspraak met onze opdrachtgevers zoveel mogelijk er op aan te sturen om wel voor biologische catering te kiezen.

Biologische catering: neem contact met ons op

Wilt u gebruik maken van onze biologische catering diensten? Neem dan snel contact met ons op. Graag sturen wij u binnen 24 uur een vrijblijvende offerte toe.