Bel ons: 020-8932524

Catering Amsterdam

5 broden 2 vissen verzorgt catering in Amsterdam.  

Allemaal gelegenheden waarvoor wij heerlijke hapjes, buffetten, barbecues, maaltijden, lunches, ontbijt, coctails en andere zaken verzorgen als er samen gegeten moet worden

  • Snelle offerte
  • Duidelijke communicatie
  • Creatieve catering
  • HACCP gecertificeerd (hygiëne en voedselveiligheid)
  • Biologisch, duurzaam, ecologisch, & weinig foodmiles

Vraag offerte aan!

Average rating:  
 73 reviews
by Uitgeverij Atlas Contact on 5 broden 2 vissen catering Amsterdam
Fijne catering!

5 broden en 2 vissen verzorgde een hapjesbuffet tijdens een late borrel met schrijvers. Alles was prima verzorgd; van het eerste contact tot de levering. En de hapjes waren heerlijk!

Page 1 of 73:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Catering Amsterdam

We zijn gevestigd in het kloppend hart van de stad. Maar niet alleen in Amsterdam zijn we actief. We leveren in groot Amsterdam en daarbuiten. 5 broden 2 vissen is hecht met Amsterdam verbonden. Aan de Amsterdamse grachten, waar vroeger de peperdure nootmuskaat, kruidnagel en saffraan werd opgeslagen, bereiden wij anno 2014 de heerlijkste gerechten voor u.

Koken is onze passie

Sfeervol gedekte tafel

Met trots durf ik te zeggen dat wij in onze keuken nog echt koken. We gebruiken altijd verse ingrediënten, biologisch of duurzaam geteeld, en daarbij houden we rekening met foodmiles en gebruiken dus zoveel mogelijk seizoensgebonden producten. Wij koken niet uit pakjes en gebruiken ook geen halffabricaten van voedselfabrikanten. We koken met wat van het land komt, eerlijk, duurzaam en ecologisch verantwoord. Eten bestaat niet alleen uit het wegwerken van een honger gevoel maar is een sociaal gebeuren waarbij smaak, gezelligheid, voedingswaarde, prijs, kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid allemaal een rol spelen.

Catering Amsterdam – leveranciers

Brouwerij de zeven deugden
Brouwerij de zeven deugden

Niet alleen wij maar ook het merendeel van onze leveranciers is gevestigd in en rondom Amsterdam. Verantwoord ondernemen is lokaal inkopen. Gelukkig is er daarvoor een groeiend aanbod aan leveranciers die kwalitatieve en biologische producten leveren. Zo maken we gebruik van de producten van Lindenhoff uit Baambrugge. Ze leveren prachtige producten van onder andere hun eigen landelijk gelegen boerderij waar ze Gasconne runderen houden. We nemen verder (biologische) wijnen af van wijnimporteurs waaronder De

Boer en Loor in Wormer die ook al jaren een begrip in de omgeving is. En onze catering wordt verrijkt met heerlijke bieren van brouwerij de 7 Deugden. Zij brouwen een divers aanbod aan karakteristieke bieren op basis van biologische producten. Daarnaast hebben zij werknemers in dienst die op de arbeidsmarkt weinig kans maken. 5 broden 2 vissen brengt samen met deze topleveranciersbiologische catering in Amsterdam tot een hoger niveau.

professionele catering, smaakvol, biologisch verantwoord en tot in de puntjes geregeld – gemeente Amsterdam

Catering Amsterdam – Amsterdamse klanten

Onze klantenkring bestaat uit een keur aan Amsterdamse bedrijven. We leveren catering in Amsterdam aan vele typische Nederlandse organisaties zoals de Gemeente Amsterdam, uitgeverij Meulenhoff en de Protestantse Kerk Amsterdam. Ook de plekken waar we catering diensten leveren zijn typisch Amsterdam. Wat de denken van de Oude Kerk in hartje Amsterdam, of de Amstelhoven direct gelegen aan de Amstel.

Catering Amsterdam – Internationaal

catering personeel met salades
Professionele presentatie

Amsterdam is ook internationaal. Een bruisende stad vol verschillende culturen en bedrijven. Zowel in het centrum van Amsterdam als daarbuiten zoals aan de Zuid-As. 5 broden 2 vissen levert  vele internationale gerechten om ook deze markt te bedienen. catering Amsterdam Tevreden klanten van ons zijn bijvoorbeeld Hill & Knowlton en Oxfam Novib. Vanwege onze grote internationale ervaring met diverse culturen weten ook expats ons steeds weer te vinden.

Bent u ook gevestigd in de regio Amsterdam? Dan kan 5 broden 2 vissen ook voor u de catering in Amsterdam verzorgen. Neem snel contact met ons op . Op basis van uw wensen en behoeften sturen we u graag binnen 24 uur een vrijblijvende offerte toe.

Catering is het mooiste vak ter wereld en om dat in Amsterdam te mogen doen is een groot voorrecht. Amsterdam is een dynamische en veelzijdige stad die bruist en vol energie is. Amsterdam maakt wat los in mensen en ook in ons bedrijf. Bij 5 broden 2 vissen catering Amsterdam staan smaak en presentatie voorop dat komt door onze passie voor eten en voedsel. We werken niet met eten uit de fabriek. Nee ons eten komt van het land en van de boerderij. Alles wordt zelfstandig verwerkt en bereid door 5 broden 2 vissen catering Amsterdam. Een heel populair gerecht is onze gestoomde zalm die wij rechtstreeks van de duurzame kwekerij betrekken. Heeft u eenmaal zo zalm gegeten dan wilt u nooit meer anders. En zo gaat dat met alle gerechten die wij als cateraar in Amsterdam voor u bereiden.
Er zijn heel veel verschillende cateraars in Amsterdam. Maar 5 broden 2 vissen catering neemt wel een heel bijzondere plaats in onder al deze cateraars. We zijn een cateraar die met u mee denkt. We zijn een cateraar die denkt aan uw budget. We zijn een cateraar die out of the box denkt. We zijn een cateraar die kookt met smaak. We zijn een cateraar die een volledig biologisch assortiment kan bieden. We zijn een cateraar in Amsterdam die met passie kookt en het beste van het beste voor u klaar maakt.