Bel ons: 020-8932524

Catering Offerte aanvragen

U wilt een offerte ontvangen? Stuur ons uw wensen en gegevens toe. We streven er naar vandaag nog contact met u op te nemen zodat we u zo snel mogelijk een offerte kunnen toe sturen. Ons streven is om u binnen 24 uur een prijs opgaaf te kunnen geven.

Over 5 broden 2 vissen catering

Average rating:  
 69 reviews
by Rieta van Staalduine on 5 broden 2 vissen catering Amsterdam
super! Lekker eten en fijn samenwerken

De 65e verjaardag van mijn man vierden we met 65 grote gasten, en 9 kinderen - en we werden door 5brodenen2vissen ontzorgd. Van alle kanten kregen we complimenten over de kwaliteit van de catering (waar we zelf ook zeer van onder de indruk waren), en de mannen die ons hielpen pasten zich moeiteloos aan, en zagen waar ik hulp nodig had. Hulde!

Page 1 of 69:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Offerte Catering

Bent u op zoek naar een mogelijkheid om een offerte aan te vragen bij een cateraar dan bent u hier op het juiste adres. Met ons uitgebreide formulier kunt u eenvoudig een offerte aanvragen bij 5 broden 2 vissen catering in Amsterdam. Wij zijn een cateringbedrijf dat uitsluitend werkt met verse producten en alles zelf bereid in onze professionele keuken.

Voorbeeld offerte catering

We hebben geen voorbeeld catering offerte omdat we geloven dat elke situatie om een eigen aanbieding vraagt. We hebben in onze prijslijst wel een heel aantal voorbeelden van menu’s en bijbehorende prijzen.

Offerte Cateraar

Wij geven u als cateraar een offerte die past bij de situatie en die persoonlijk voor u is opgesteld. Een offerte is altijd vrijblijvend en verplicht u tot niets!