Bel ons: 020-8932524

Catering Offerte aanvragen

U wilt een offerte ontvangen? Stuur ons uw wensen en gegevens toe. We streven er naar vandaag nog contact met u op te nemen zodat we u zo snel mogelijk een offerte kunnen toe sturen. Ons streven is om u binnen 24 uur een prijs opgaaf te kunnen geven.

Over 5 broden 2 vissen catering

Average rating:  
 63 reviews
by Hank Gronheid & Pieter de Jong on 5 broden 2 vissen catering Amsterdam
Jubileum verzorgd door 5 Broden 2 Vissen in de Hoftuin Amsterdam

Wat een geweldige flexibele cateraar 5 Broden 2 Vissen! Voor 87 zowel vegetarische als niet vegetarische gasten; binnen een verrassende en gevarieerde Buffet salade! Met buiten een super Sustainable Burgerbar. Een aanrader voor een mooi zomerfeest! Onze gasten waren verrast!

Page 1 of 63:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Offerte Catering

Bent u op zoek naar een mogelijkheid om een offerte aan te vragen bij een cateraar dan bent u hier op het juiste adres. Met ons uitgebreide formulier kunt u eenvoudig een offerte aanvragen bij 5 broden 2 vissen catering in Amsterdam. Wij zijn een cateringbedrijf dat uitsluitend werkt met verse producten en alles zelf bereid in onze professionele keuken.

Voorbeeld offerte catering

We hebben geen voorbeeld catering offerte omdat we geloven dat elke situatie om een eigen aanbieding vraagt. We hebben in onze prijslijst wel een heel aantal voorbeelden van menu’s en bijbehorende prijzen.

Offerte Cateraar

Wij geven u als cateraar een offerte die past bij de situatie en die persoonlijk voor u is opgesteld. Een offerte is altijd vrijblijvend en verplicht u tot niets!