5 broden 2 vissen verzorgt catering in Badhoevedorp. Dat doen wij al jaren en met veel succes. Onze heerlijke borrelhapjes en buffetten vinden hun weg naar elk soort feest of gelegenheid. We willen u uitnodigen kennis te maken met de catering van 5 broden 2 vissen catering. Ons uniek concept van verrassende en creatieve gerechten zorgt voor veel positieve reviews op onze website.

Allemaal gelegenheden waarvoor wij heerlijke hapjes, buffetten, barbecues, maaltijden, lunches, ontbijt, coctails en andere zaken verzorgen als er samen gegeten moet worden

  • Catering in BadhoevedorpSnelle offerte
  • Duidelijke communicatie
  • Creatieve catering
  • HACCP gecertificeerd (hygiëne en voedselveiligheid)
  • Biologisch & duurzaam,
  • Ecologisch & weinig foodmiles

Vraag offerte aan!

Onze werkwijze

Luxe hapjes in glas voor Catering in Badhoevedorp Borrelhapje voor Catering in Badhoevedorp5 broden 2 vissen catering verzorgd creatieve catering met overheerlijke verse ingrediënten voor verschillende evenementen en activiteiten in Badhoevedorp. Als u een offerte aanvraag doet dan komen wij altijd binnen een dag met een passende offerte voor uw evenement. Zakelijk of particulier, bruiloft of begrafenis, waar mensen samen zijn en willen eten verzorgen wij de catering! Wanneer de offerte aansluit bij uw wensen dan bespreken wij de details van de catering offerte samen verder. Op de dag van het evenement zelf komen wij langs om de catering te bezorgen. Wij zullen ervoor zorgen dat het uw gasten aan niets ontbreekt!

Zo leveren wij ook catering aan de bedrijven aan de de Jan van Gentstraat en het industrieterrein aan de Schipholweg. Of je nou Marco van Basten heet of Jaap van Zweden iedereen uit Badhoevedorp kan catering bestellen bij 5 broden 2 vissen catering! Vanaf de A9 of de N232 ook wel de Schiphol weg genoemd zijn wij zo bij u! Al jarenlang verzorgd 5 broden 2 vissen catering Badhoevedorp is één van de plaatsen waar wij graag en vaak komen. Badhoevedorp is een mooie plaats onder de rook van Amsterdam met een lange eigen historie. Door onze centraal gelegen ligging aan de snelweg kunnen we snel en accuraat onze catering opdrachten uitleveren.

Average rating:  
 73 reviews
 by Uitgeverij Atlas Contact on 5 broden 2 vissen catering Amsterdam
Fijne catering!

5 broden en 2 vissen verzorgde een hapjesbuffet tijdens een late borrel met schrijvers. Alles was prima verzorgd; van het eerste contact tot de levering. En de hapjes waren heerlijk!

Page 1 of 73:
«
 
 
1
2
3
 
»