Bel ons: 020-8932524

Onze werkwijze

Onze werkwijze

In het algmeen volgen we de onderstaande stappen om succesvol onze catering diensten te leveren. Afhankelijk van  uw concrete situatie kunnen de stappen inhoudelijk veranderen.

1. Uw aanvraag

Het begint met uw aanvraag van catering diensten voor een bepaalde gelegenheid. Deze aanvraag kunt u eenvoudig plaatsen via ons offerte aanvraagformulier. U kunt natuurlijk ook bellen.

2. Contact moment

Op basis van de geleverde input nemen we contact met u op. Vaak hebben klanten wel een idee maar nog niet concreet genoeg om voor ons een voorstel te doen. Daarom luisteren we graag naar u om te horen wat uw specifieke wensen en behoeften zijn.

3. Offerte opstellen

We stellen op basis van uw input een offerte op. Met dit voorstel krijgt u inzicht in het menu, de prijzen en de praktische organisatie en logistiek. Indien u dit schriftelijk goedkeurt kunnen we aan de slag om de opdracht voor u uit te voeren.

4. Bereiding

We bereiden het eten in een professionele industriele keuken in het centrum van Amsterdam. Hier hebben we voldoende capaciteit om eten te bereiden en -gekoeld- te bewaren.

5. Transport en levering

We transporteren het bereide eten naar uw locatie. We streven er naar om ruim op tijd op de locatie te arriveren zodat we u op tijd kunnen bedienen. De maaltijden worden op hygienische wijze getransporteerd. Warme maaltijden transporteren we in thermo-boxen zodat deze op de juiste temperatuur blijft.

6. Serveren

Onze maaltijden worden op representatieve schalen mooi opgemaakt. Zo ziet het eten er aantrekklijk en uitnodigend voor u en uw gasten uit. Indien de gelegenheid er is dan presenteren wij graag de maaltijd aan u en uw gasten. We leggen met enthousiasme voor ons werk uit wat we voor u hebben bereid.

7. Nawerk

We maken afspraken over wie verantwoordelijk is voor eventuele schoonmaak op de locatie en wie het afval voor zijn rekening neemt. Verder beschikken wij over een professionele spoelkeuken. Zodoende kunnen wij eenvoudig op onze locatie alle vuile vaat afwassen.

8. Facturering

Na levering van de diensten sturen wij u een factuur. De betaling hiervan verwachten wij binnen 10 werkdagen op onze rekening. Voor bedragen boven de € 1000 vragen we een aanbetaling van 35 %.