Bel ons: 020-8932524

Buffetten

Buffetten Cateraar Harmen MellemaEen trouwerij, een jubileum of welke gelegenheid dan ook is een mooi moment om samen met uw gasten te genieten van een heerlijke maaltijd. 5 broden 2 vissen catering verzorgt voor iedere gelegenheid heerlijke buffetten. De buffetten kunnen in verschillende stijlen en manieren worden opgediend. U kunt kiezen voor eenvoudig opdienen in standaard schalen en bakken of voor thematische aankleding in de stijl van het gekozen buffet. Door onze jarenlange ervaring hebben we prachtige materialen liggen om uw buffet mooi aan te kleden. Kies uit één van onderstaande buffetten of neem contact met ons op om uw wensen kenbaar te maken!
Vraag offerte aan!

Nieuwsgierig?

Laat u inspireren door 1 van onderstaande mogelijkheden of neem contact met ons op om uw eigen buffet samen te stellen.

In overleg is er heel veel mogelijk. U kunt zorgeloos genieten van uw evenement terwijl wij u het werk uit handen nemen.  Door een goed gesprek en een passende offerte zult u merken dat een samenwerking met 5 broden 2 vissen catering een plezierige ervaring is in de voorbereiding van uw evenement.

  • Offerte op maat en naar uw wens
  • In elke prijscategorie een goede aanbieding
  • Biologisch, ecologisch en duurzaam
  • Duidelijke afspraken en communicatie
  • Professioneel personeel
  • Creatieve en smaakvolle gerechten

Italiaans buffet Hapjes buffet Medewerkers bij het buffet Salade buffet

Buffetten in Amsterdam

Voor elke gelegenheid hebben wij een passend buffet in de juiste prijs klasse. Dat is waarom wij de beste buffetten van Amsterdam leveren en we van mond tot mond reclame weer veel nieuwe klanten mogen verwelkomen. In Amsterdam is er heel wat te krijgen op het gebied van buffetten, er zijn veel cateraars in amsterdam die verschillende soorten buffetten aanbieden. Een echt Amsterdams buffet bestaat niet of het zou bier met bitterballen, haring, Old Amsterdam en Amsterdamse uien moeten zijn. Maar of dat nou zo’n goede combinatie is dat valt te betwijfelen. Nee, echt Amsterdams is misschien juist ook wel heel internationaal. Uit recent onderzoek is gebleken dat in Amsterdam de meeste (geregistreerde) nationaliteiten ter wereld in één stad bij elkaar wonen.

Fusion, het beste van alles

Vandaar ook onze internationale oriëntatie met veel buitenlandse gerechten. Dat wordt ook wel Fushion genoemd. Een smelkroes van verschillende soorten keukens. Verschillende smaken en stijlen. Een buffet in combinatie met een barbecue, ook dat is mogelijk! Informeer naar de mogelijkheden!

Hierom kiest u voor een catering buffet!

Buffetten Amsterdam? Een trefwoord dat slaat op kwalitatief, verantwoord en echt en eerlijk bereid eten! Voor veel mensen zijn de woorden catering en buffetten synoniem voor elkaar. En dat is ook logisch want een buffet is een goedkope manier om veel mensen te eten te kunnen geven. U moet er niet aan denken om een 50 tot 100 man mee uit eten te nemen naar een restaurant waar u ook nog eens alle drank voor de kiezen krijgt. Buffetten catering is dus eigenlijk een onnodige samenstelling. Maar wat veel mensen niet weten is dat een cateraar ook maaltijden aan tafel kan uitserveren. In sommige gevallen is dat een heel prettig idee. Je wil niet dat alle gasten blijven lopen maar wil dat ze genieten van de maaltijd en hun gezellig samen zijn. Ook deze optie kunt u gewoon bespreken met uw cateraar. Wat is er mooier dan een grote groep mensen te zien genieten van een heerlijke maaltijd?

Hapjes buffet Tajine op een buffet Arabisch Buffet Tabouleh Salade uit het Arabisch buffet

Kiest u voor Mediterraans, Aziatisch of gewoon de Hollandse keuken?

Dat willen we u dan ook graag aanbieden. We koken met passie en creativiteit. Daarmee geven we onze eigen draai aan gerechten van over de hele wereld. Wat te denken van een Arabische maaltijd met de zoete geuren van kaneel, komijn en munt? Of een Aziatisch menu met pittige Thaise gamba’s en Chinese noodle soep. Schotelt u uw gasten liever een Europees menu voor? Dan bereiden we bijvoorbeeld een uitgebreid Bourgondisch maal voor u. Voor elke soort gelegenheid en groep stellen we voor u een menu op maat samen. We bieden buffetten aan voor groepen tussen de 20 en 900 gasten. Met enthousiasme en plezier presenteren we het eten op locatie voor u en uw gasten. U zult zien dat daardoor u en uw gasten met meer aandacht voor het eten de avond genieten. De buffetten kunnen in verschillende stijlen en manieren worden opgediend. In overleg is er heel veel mogelijk.

Reviews

Average rating:  
 73 reviews
 by Uitgeverij Atlas Contact on 5 broden 2 vissen catering Amsterdam
Fijne catering!

5 broden en 2 vissen verzorgde een hapjesbuffet tijdens een late borrel met schrijvers. Alles was prima verzorgd; van het eerste contact tot de levering. En de hapjes waren heerlijk!

Page 1 of 73:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Zorgeloos genieten van uw evenement

Belangrijkste is dat u tijdens uw evenement u geen zorgen hoeft te maken en dat alle zorg uit handen genomen wordt. Een buffet kan een wezenlijk onderdeel uitmaken van uw evenement. Door een goed gesprek en een passende offerte zult u merken dat een samenwerking met 5 broden 2 vissen catering een plezierige ervaring is in de voorbereiding van uw evenement. Of dat nu een trouwerij is of een productpresentatie een bijeenkomst of een vergadering voor elke gelegenheid hebben wij een passend buffet in de juiste prijs klasse. Voor trouwerijen en feesten hebben wij veel menu´s mogen opstellen in overleg met het bruidspaar. Kijk op onze pagina “Catering Bruiloft” voor meer informatie. Voor een productpresentatie vinden wij altijd de culinaire match met uw product. En voor vergaderingen zorgen wij voor een ontspannen en voedzame maaltijd om weer met frisse energie verder te kunnen gaan of als afsluiting van een geweldige dag. Of u nu een buffet in thema wilt of gewoon op zoek bent naar een voedzame maaltijd. Bij 5 broden 2 vissen catering slaagt u altijd of dat nu voor een buffet, lunch of borrelhapjes is.