De dansmakers

Voor de allereerste keer ooit is er een huwelijk voltrokken in de Dansmakers. Een mooiere start van je huwelijk kan je niet bedenken. Amsterdamser ook niet. Zo dicht aan het IJ in de oude Kromhouthal van de voormalige Stork fabriek op bedrijventerrein ‘De Overkant’, in Amsterdam. Waar vroeger grote scheepmotoren en later productielijnen voor de levensmiddelenindustrie werden gebouwd, beschikt Dansmakers over 3 studio’s en twee grote fabriekshallen. In deze industriële setting kwam de ambtenaar van de burgerlijke stand op bezoek om het huwelijk tussen Mathijs en Gimene te voltrekken.

Hier gaat het feest helemaal los!

Toen Mathijs en Gimene ons via Google gevonden hadden kregen ze direct al een geel goed gevoel bij 5 broden 2 vissen catering. Ze waren opzoek naar een cateraar die hun bruiloft op een eigen locatie waar geen keuken was kon voorzien van eten en drinken. Na een oriënterend gesprek zijn we met een voorstel gekomen voor een lopend buffet, het drinken zou toch door de locatie zelf worden gedaan en tijdens het feest mochten wij de borrelhapjes weer verzorgen.

Matthijs en Gimene waren er ruim op tijd bij en we hadden alle tijd om ons voor te bereiden op dit prachtige feest. Het menu en de planning werden goedgekeurd en de catering kon afgestreept worden van het to-do lijstje. Ook de ceremoniemeester vond het erg prettig om zo met ons samen te werken. Twee weken voor de bruiloft hebben we nog een keer contact opgenomen en de hele trouwerij met elkaar doorgesproken.

wat een dansvloer!

Op de dag zelf verliep alles volgens plan. De locatie was heel sfeervol uitgelicht en het grote podium gaf het publiek een mooi uitzicht op de plechtigheid. Na dat het Ja-woord weerklonk in de grote danszaal en de ringen werden uitgewisseld verzorgde 5 broden 2 vissen de catering voor de 200 gasten van Gimene en Mathijs. Een heerlijk buffet met soep, salades, vleesgerechten, en vegetarische schotels. De keuken was een beetje klein om in te werken. Gelukkig was alle in onze eigen keuken al volledig voorbereid. We hoefden het alleen nog maar af te maken. Een goede voorbereiding is het halve werk. Kortom: het is geen straf om op deze lokatie de catering te verzorgen. Hier hopen we vaker de catering te mogen verzorgen.