Bel ons: 020-8932524

Kerst Catering 2018

Catering kerstmis

Ook dit jaar in 2018 verzorgen wij verschillen kerstborrels en kerstbuffetten. Dat doen we niet op de kerstdagen zelf maar wel rondom de kerstdagen. U kunt denken aan een gezamelijk kerstbuffet op het werk of een volledig verzorgde kerstborrel. Hieronder ziet u een aantal mogelijke menu’s en

kerstbuffet catering

Een heerlijk kerstbuffet is als de piek op de kerstboom. Het kerstbuffet vindt plaats als iedereen weer thuis is en de familie samen rondom de kerstboom cadeautjes uitpakt. De kerstcadeautjes zijn voor de kinderen natuurlijk de hoogte punt van het jaar.

Kerstborrel

Een kerstborrel is een gelegenheid waarop lekkere wijnen, whiskey’s en heerlijke hapjes rond gaan om samen te luisteren naar kerstmuziek en te kijken naar de kerstboom.

Warm kerstbuffet

Een voorbeeld van een warm kerstbuffet is dit heerlijke kerstbuffet met runderstoofvlees van Galissche runderen een romige aardappelpuree gegratineerd uit de oven met een friszure appelcompote en diverse groenten.

kerstbuffet hapjes

 

kerst buffet catering

kerstbuffet bestellen

Om uw kerstbuffet te bestellen neemt u het beste contact op via ons contactformulier: contact

catering kerstmis is catering voor een gezellige tijd die je samen doorbrengt in een periode van donkere dagen met gezellig kaarsjes aan en samen voor de open haard. Warme chocolademelk met slagroom, kerstkransjes en een kerststol met roomboter maken het helemaal af.