Mediterraans buffet v.a. €37,50
Vleesgerechten
Roulloaux de d’Agnau
Lamsvleesrollade met kervel, bieslook en specerijen
Poule de Bres
Luxe gevogelte met witte wijn marinade en salie
Runderbraadstuk
Een oorspronkelijk en verantwoord stuk rundvlees in port saus uit de oven
Cou de porc
Gestoofd varkensvlees met cest van sinaasappel, tijm en romige cognacsaus
Zalm
Op ambachtelijke wijze gestoomde lauwwarme zalm geserveerd met verse peterselie, dragon en kervel
Quiche
Gevulde cuiche met venkel zongedroogde tomaten en kruiden
Bijgerechten
Sardientjes
In olijfoliegebakken sardientjes met knoflook en verse peterselie
Krieltjes
Krieltjes met witte uien, little gem, dragon, artisjokharten en olijfolie
Salade
Groene salade van wilde spinazie, peer, blauwe kaas. honing en geroosterde amandelen
Aubergine
Gegrilde aubergine met peterselie
Courgette
Gegrilde courgette met brie de meaux
Cherrytomaatjes
In honing tijm en tijm gepofte cherrytomaten
Geserveerd met authentieke broden met kruidenboter en olijventapenade
Extra opties
Soep
Bouillabaisse € 3,00
Een heerlijke vissoep met een subtiele smaak met de smaak van de Middelandsezee
Watermeloen gazpacho € 2.50
De bekende koudetomatensoep maar dan net even anders.
Charcuterie € 9.50
Diverse fijne vleeswaren uit Italie, Spanje en Frankrijk met chutneys, tapenades en druiven
Kaasplank € 9.50
Kaasplank van exclusieve authentieke kazen met zuren en chutneys
€37.50 vanaf 20 personen