Bel ons: 020-8932524

Italiaans buffet

Italiaans buffet  – € 24,50

Het Italiaans buffet bestaat uit echte Italiaanse ‘klassiekers’ maar bevat ook gerechten met een moderne twist. U kunt dit buffet direct bestellen. Het is uiteraard ook mogelijk om dit uit te breiden met extra gerechten of een nagerecht.

 Spaghetti uit het Italiaans BuffetPasto – hoofdgerecht

  • Pasta Verdure: Pasta penne in verduresaus met gegrilde groenten, harde Italiaanse kaas en verse kruiden
  • Pasta Bolognese: Pasta fusilli met Bolognesesaus naar eigen receptuur met rundergehakt, groenten, kruiden en verse basilicum
  • Vegetarische lasagne: lasagne met romige bechameltopping

Steenoven Pizza uit het Italiaans buffetBijgerechten

  • Insalata Caprese: Een frisse tomatensalade met smaakvolle basilicum en originele buffelmozarella uit Italië, overgoten met biologische olijfolie.
  • Witlof met pancettaWitlof in balsamico gekarameliseerd en omwonden met biologische pancetta
  • Venkel-rucolasalade: Dungesneden venkeltjes met rucola, sinaasappelzest en amandel. Geserveerd met frisse dressing

extra optie:

  • Lasagne uit het Italiaans BuffetAntipasto – voorgerecht € 5 pp
  • Antipasto Misto di Salumi

De Italiaanse tapas geserveerd in bakjes op mooie houten plank. Vol Italiaanse heerlijkheden met dungesneden Italiaanse ham, artisjokkenharten, gegrilde paprika’s, olijven, en Italiaanse harde kaas. Geserveerd met brood, tapenade van zongedroogde tomaten.
Vraag offerte aan!

De klassieker: het Italiaans Buffet

Salumi uit het Italiaans BuffetDaar kan niemand om heen. Het Italiaans buffet is een echte klassieker. Italiaans eten heeft de hele wereld veroverd. Van Pizza en Pasta tot Salumi, Lasagne en Salade Caprese. Wie in Nederland is er niet opgegroeid met kindermacaroni en pizza’s uit een kartonnen doos. Gelukkig maakt dat geen deel uit van ons Italiaans Buffet. Nee, bij ons vindt u authentieke Italiaanse gerechten op ambachtelijke wijze bereid. In onze eigen keuken gebruiken we verse kruiden, authentieke specerijen en de gerechten serveren we op echt Italiaans aardewerk. En geheel in Italiaanse stijl worden er heerlijk plakjes ham en salami geserveerd. Italiaanse Catering is een ding dat we graag doen.

De foto die u boven aan de pagina ziet is op een bruiloft. Deze Italiaanse uitstraling proberen we bij elk buffet mee te geven. Soms wat uitbundiger soms wat eenvoudiger. Maar in alle gevallen altijd met een echt Italiaanse smaak. En dat is wat u proeft, ervaart en beleeft. Dit Italiaanse buffet kan worden uitgevoerd voor kleine gelegenheden en voor grote groepen. Samen met u stellen wij een definitief buffet vast dat aansluit op de wensen voor uw evenement. Laat ons weten hoe u het voor u ziet!

Inslata Mista van het Italiaanse BuffetSalumi uit het Italiaans BuffetInslata Caprese van het Italiaans buffet